Opdateret: 2. februar 2020
Til vores Startside

Hazinas 10th - Jubilæums kuld

OBS:
Kuldet bliver født og opfostret i VARDE

I 2020 er det 20 år siden Hazinas blev registreret hos Dansk Kennel Klub, og da vi forventer vores 10. kuld også i 2020, er dette år lidt af et jubilæumsår for os - og vi kalder derfor kuldet for vores JUBILÆUMS kuld.

Mor til vores jubilæums kuld:

I Varde bor der en familie med 2 RR og 1 gravhund. Den ældste RR på 3½ år hedder Adia og vi er super glade for, at Adias ejere vil lave et samarbejde med os, og at kuldet får Hazinas navn. Adia vil være den første fra vores nyeste generation, som fører vores opdræt videre her hos Hazinas.

Adia's mor hedder Naya, og Naya kommer fra Hazinas velkendte 6th-kuld, et kuld på 12 skønne hvalpe med de bedste temperamenter. Og Adia har arvet alt det gode efter sin mor. Vi er derfor utrolig glade for, at det nu lykkes at føre de gode linjer fra vores 6th kuld videre i vores eget opdræt.

Adia's dejlige morbror Ajabu har lavet to kuld i Danmark og tre kuld i Sverige, og vi kan se, at det gode temperament bliver givet videre.

Vores avlstæver - 5 generationer:

Tiwa Zibu Fika Naya Adia

(klik på navnene for at komme til avlstævernes egne sider)

Det hele startede med Tiwa, Adias tipoldemor og Kennel Hazinas første avlstæve. Og det vil sige, at vi har en lige linje med 5 generationer avlstæver, hvilket vi mener giver os en vis fordel.

Vi har set, hvad der ligger i generne på rejsen gennem disse 5 generationer, og vi synes vi har så godt styr på vores opdræt, som man nu kan have. Vi kan ikke kortlægge gener, men vi har en ret god fornemmelse af dem, fordi vi har fulgt vores tæver gennem 20 års opdræt. Og ved at bruge venlige, velbalancerede hanner med de bedste temperamenter føler vi, at vi bidrager til racen med nogle gode familiehunde.

Vores avlstæver er alle mentaltestet. Og alle vores hvalpekuld bliver hvalpetestet, når de er ca. 7 uger gamle, så vi sammen med vores hvalpekøbere kan finde det bedste match til deres familie og hverdag.

Forventninger:

Adias mor hedder NAYA, og Naya har fået 3 kuld i alt.

Adia kommer fra Naya's første kuld, som blev lavet i Naya's ejeres eget kennelmærke: Malkias. Det gjorde hendes tredje kuld også. Men Naya's andet kuld blev lavet i samarbejde med os, i Hazinas' kennelnavn (vores 8th kuld).

Vi har været vidt og bredt omkring for at finde den rigtige avlshan til Adia, og vi fandt ham i Sverige. Han hedder Goliat og kommer fra Skalbjörnens Kennel. Goliats og Adias stamtavler er et rigtig spændende match for os her hos Hazinas.

Da Adia har arvet alt det gode fra sin mor, og Goliat også er rolig og venlig, og har det bedste temperament, så forventer vi nogle rigtig gode familiehunde fra denne kombination og glæder os rigtig meget til midt april, hvor vi forventer hvalpene vil blive født.

Da både Goliat og Adia ikke bærer "liver nose"-genet, forventer vi, at alle hvalpe vil have sorte næser. Og da Adia har genet for ridge fra begge sine forældre, forventer vi også, at alle hvalpe har ridge.

Vi glæder os rigtig meget til vores jubilæumskuld, og er umådelige taknemmelige for, at Goliats ejer, Lisa Zingel, har gået med til at lade os bruge ham som avlshan til vores Jubilæums kuld.

HVALP FRA HAZINAS

Her hos Hazinas lægger vi aller størst vægt på at lave gode familiehunde. Sundhed og temperament er vores topprioritet. Og da alle hvalpe i Danmark sælges som udgangspunkt som familiehunde, selv om de fx skal dyste i lydighed eller udstilles, eller bruges til spor, så er det altafgørende her hos os, at vi sender hvalpe med det bedste temperament ud i den store verden. Vi kender som nævnt ovenfor vores tæver, og vi gør et kæmpe stort arbejde ud af at finde frem til avlshanner med det bedste temperament som matcher vores tæver rigtig godt.

Køber du hvalp fra Hazinas får du bl.a. tips, gode råd og anbefalinger hele hundens liv. Og invitationer til hvalpetræf, gåture og events, og det kunne også være muligt at få passet jeres hund i Lena's RR B&B.

Læs her om alt det andet du får med, når du køber hvalp hos Hazinas.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lena på 30231450.

Hvalpenes stamtavle:

..... følger snarest .....

 

Den stolte mor til kuldet

"ADIA"
Malkias Nzuri Adia

Adia er født den 21. april 2016 hos Kennel Malkia.

Adias mor hedder Naya og kommer fra Kennel Hazinas (stamtavlenavn: Hazinas Funanya By U).

Adias far hedder Sydney og bor i Tyskland hos Karin van Klaveren (RR opdrætter, eksteriørdommer og en fantastisk dygtig fotograf).
Hans stamtavlenavn er Kisangani High Five Sydney.

Du kan læse mere om Adia på hendes egen side.

 

Hazinas 10th

Den stolte far til kuldet

"GOLIAT"
Skalbjörnens Goliat Lejonhjärta

Goliat er født den 22/9 2017. Han bor i Sverige sammen med den ældre RR han, Nox - og der er vist også kommet en hvalp til. Goliat er en fantastisk rolig han, som ikke lader sig skræmm af noget som helst. Han hviler rigtig godt i sig selv og har masser af ro på.

Goliat har hele pakken - venlig og rar, fantastisk godt temperament, super smuk - og endda kæmpe stor succes som udstillingshund.

Goliats ejer, Lisa, fortæller om ham:

* * * * * * * * *

"Goliat er "one of a kind". Han vælger glæde i alt - er glad og positiv og synes, at livet skal bruges på at have det sjovt.

Han er samarbejdsvillig, lydhør, kan lide at arbejde, og vil gerne gøre tingene korrekt.

Jeg har aldrig oplevet, at Goliat bakker, eller viser nogen form for angst. Han hviler så godt i sig selv. Han har lavet en rigtig god mentaltest, hvor han viste, at han var tryg og socialt nysgerrig, havde hurtige afreaktioner og lav aggressivitet.

Hvad jagt angår, så ligger han noget lavt. Han er nysgerrig, men spurter ikke afsted og forsvinder.

Han kommer altid for fuld fart, når jeg kalder på ham, og han går løs på vores daglige ture i skoven. Han er super dygtig til det.

Han fungerer rigtig godt med børn og katte, har boet en overgang midt inde i byen, og var ofte i en hundedagpleje, hvor han gik godt i spænd med en masse forskellige hunde."

* * * * * * * * *

Goliats ejer arbejder på sin hjemmeside i øjeblikket, og når den er færdig kommer der link her på siden.

Fotos af Goliat:

 

Kennel Hazinas - Opdræt med omtanke!  
Copyright 2020 Kennel Hazinas. All rights reserved.