SIDSTE NYT:

Tilbage til Startsiden

Hazinas 10th - Jubilæums kuld

I 2020 er det 20 år siden Hazinas blev registreret hos Dansk Kennel Klub, og da vi forventer vores 10. kuld også i 2020, er dette år lidt af et dobbelt jubilæumsår for Hazinas - og selvfølgelig kalder vi kuldet for vores JUBILÆUMS-kuld.

I Varde bor der en familie med 2 RR og 1 gravhund. Den ældste RR på 3½ år hedder Adia, og hun vil i 2020 blive den første fra vores nyeste generation, som forhåbentlig fører vores opdræt videre her hos Hazinas.

Vi har været vidt og bredt omkring for at finde den rigtige avlshan til Adia, og vi fandt ham i Sverige. Han hedder Goliat og kommer fra Skalbjörnens Kennel. Goliats og Adias stamtavler er et rigtig spændende match for os her hos Hazains og vi glæder os meget til at få hvalpe med så spændende blodlinjer.

Da både Goliat og Adia ikke er bærere af "liver nose" genet, forventer vi at alle hvalpe vil have sorte næser. Og Adia har genet for ridge fra begge forældre, så vi forventer heller ikke nogen ridgeløse i kuldet.

Vi glæder os rigtig meget til vores jubilæumskuld, og er umådelige taknemmelige for, at Goliats ejer, Lisa Zingel, har gået med til at lade os bruge ham som avlshan til vores næste kuld.

Hvalpenes stamtavle:

..... følger snarest .....

 

Den stolte mor til kuldet

"ADIA"
Malkias Nzuri Adia

Adia er født den 21. april 2016 hos Kennel Malkia.

Adias mor hedder Naya og kommer fra Kennel Hazinas (stamtavlenavn: Hazinas Funanya By U).

Adias far bor i Tyskland hos Karin van Klaveren, som er RR opdrætter, eksteriørdommer og en fantastisk fotograf. Han hedder Sydney (stamtavlenavn: Kisangani High Five Sydney).

Du kan læse mere om Adia på hendes egen side.

 

Hazinas 10th

Den stolte far til kuldet

"GOLIAT"
Skalbjörnens Goliat Lejonhjärta

Goliat er født den 22/9 2017. Han bor i Sverige sammen med den ældre RR han, Nox, og ZinkelHan er en fantastisk rolig han, som tager tingene som de kommer.

Goliat har hele pakken - fantastisk godt temperament, super smuk, og kæmpe stor succes som udstillingshund.

Goliats ejer, Lisa, fortæller om ham:

* * * * * * * * *

"Goliat er "one of a kind". Han vælger glæde i alt - er glad og positiv og synes, at livet skal bruges på at have det sjovt.

Han er samarbejdsvillig, lydhør, kan lide at arbejde, og vil gerne gøre tingene korrekt.

Jeg har aldrig oplevet, at Goliat bakker, eller viser nogen form for angst. Han hviler så godt i sig selv. Han har lavet en rigtig god mentaltest, hvor han viste, at han var tryg og socialt nysgerrig, havde hurtige afreaktioner og lav aggressivitet.

Hvad jagt angår, så ligger han noget lavt. Han er nysgerrig, men spurter ikke afsted og forsvinder.

Han kommer altid for fuld fart, når jeg kalder på ham, og han går løs på vores daglige ture i skoven. Han er super dygtig til det.

Han fungerer rigtig godt med børn og katte, har boet en overgang midt inde i byen, og var ofte i en hundedagpleje, hvor han gik godt i spænd med en masse forskellige hunde."

* * * * * * * * *

Goliats ejer arbejder på sin hjemmeside i øjeblikket, og når den er færdig kommer der link her på siden.

Fotos af Goliat:

 

Kennel Hazinas - Opdræt med omtanke!  
Copyright 2019 Kennel Hazinas. All rights reserved.