Opdateret 16. august 2018
Klik på et foto for at se det større:

Vores 9th-kuld

Mød Xola - vores næste avlstæve:

Xola - stamtavlenavn Ni'Akoya Kougar Fascination

Vi planlægger at parre Xola i starten af 2019, dvs. hvalpe fødes i foråret, og hvalpene vil være klar til afhentning til sommeren. Men tidsplanen er selvfølgelig afhængig af, hvornår Xola kommer i løbetid næste gang.

Avlshan er ikke fastlagt endnu, men vi har flere kandidater i spil.

Vi leder efter en hanhund, som vi tror i kombination med Xola kan give nogle sunde og raske hunde med et super godt temperament, som er racetypiske og tro mod den afrikanske type, og som er harmoniske, velbalancerede og hviler godt i sig selv.

Alt i alt nogle gode familiehunde, som elsker børn og som holder en god kontakt og vil arbejde (f.eks. lydighed, rally, spor). Men også vagtsomme hunde, som gør familien opmærksom på, når fremmede dukker op ved havelågen.

Ring til Lena på 30 23 14 50 eller send en mail for at høre mere om Hazinas og vores hunde, eller for at aftale et besøg. Du kan også komme med på en af vores fælles gåture og møde nogle flere hunde fra Hazinas. Og så er vi stort set altid at træffe på alle officielle udstillinger rundt omkring i Danmark.

 

Fakta om Xola og hendes kuldsøskene

Xola's mor er Hazinas 4th Tafika (Fika - ejet af Julie) og far er Djungelkattens K-Nineridged Klever fra Sverige.

Xola og hendes 5 søstre og 5 brødre kom til verden den 27. december 2014 hos Julie, dengang Julie var medejer af Kennel Ni'Akoya (deraf kuldets stamtavlenavn).

Xola er netop blevet Årets Åben Tæve 2018 og endt som Årets Tæve nr. 4 i Rhodesian Ridgeback Klubbens årlige konkurrence "Årets Hunde", selv om hun er blevet sparsomt udstillet indtil starten af 2018. Så gav vi den gas i 5 måneder, og her opnåede hun at komme til tops flere gange, få tre certifikater, og titlen Dansk Champion. Vi er mange der er meget stolte af Xola.

Xola's kuldbror, Kenai, er endt på en suveræn 1. plads og vil blive kåret som Årets Ridgeback 2018.

Kåring og pokaloverrækkelse finder sted efter afholdelse af RR-Dagens udstilling, som afholdes den 1. september 2018 i Strøby Idrætscenter.

Klubbens udstillingsår går fra 1. juni til 31. maj.

 

Fotos:

Xola:


Bedste Tæve i Billund, marts 2018


Bedste Tæve i Strøby, april 2018


Xola hjemme i haven efter at have fået
sit sidst cert i Stepping, og dermed blevet:
NY DANSK CHAMPION
Kennel Hazinas - Opdræt med omtanke!  
Copyright 2017 Kennel Hazinas. All rights reserved.