Opdateret 28. april 2019
Tilbage til Startsiden

Vi præsenterer med stolthed vores næste kuld:

Her kan du se STAMTAVLEN for Castor's og Xola's hvalpe.

Data og sundhed:

CASTOR
(Saimon's Praide Hypnotic)

Titler:
DKJUCH (Dansk Junior Champion)
DKJV17 (Dansk Junior Vinder 2017)
DKCH (Dansk Champion)
SECH (Svensk Champion)
POCH (Polsk Champion)

Klubtitler:
Årets Baby/Hvalp Han 2017/18
Årets Junior Han 2017/18
Årets Mellem Han 2017/18

Andre opnåelser:
Hanzeshow (NL) 2018: 2 x BIR og 1 x BIG.
Szczecin (PL) 2018: BIR + BIG.
WDS18: Mellemklasse vinder (ud af 11).

Sundhedsundersøgelser og tests:
HD: A/A
ED: 0/0

DM: N/N (fri) (fastslået via forældre)
JME: N/N (fri)
B-lokus: B/b (fastslået via forældre) (bærer gen for brunnæse)

XOLA
(Ni'Akoya Kougar Fascination)

Dansk Champion
Dansk Klub Champion

Klub titler:
Årets Åbenklasse Tæve 2017/18
Fjerde placering i konkurrencen Årets Tæve 2017/18

HD: A/A
AD: 0/0
OCD: Ej påvist (fri)

DM: N/N (fri)
JME: N/N (fri)
B-lokus: B/b (fastslået via forældre)(bærer gen for brunnæse)
Ridge: R/r

Fuldført UHM (DKK's Unghundementalbeskrivelse)

Om Castor:

Castor blev født i Rusland hos den succesrige kennel Saimon's Praide. Da han var 15 uger gammel, rejste han fra sin hundemor og sine søskende for at ende op i Danmark hos Caroline Larsen, ejer af kennel Zindika.

Hos Caroline bor Castor sammen med 5 andre Ridgebacks i alle aldre - lige fra 15 måneder gamle Ace til 12 år gamle My, Carolines første Ridgeback. En rigtig skøn flok.

Castor er en yderst velbalanceret, venlig og kærlig Ridgeback. Han hviler rigtig godt i sig selv, og har det skønneste udtryk. Han er ekstrem arbejdsvillig, og det er noget vi rigtig godt kan li' her hos Hazinas. Han bliver flittigt brugt af Caroline som demo-hund, når hun skal vise kursisterne i hendes kursusvirksomhed, "Showdog-Handling by CL", hvordan øvelserne skal laves.

Selv siger Caroline om Castor: "Min soulmate, min stolthed, min fryd, min beskytter og min bedste ven, som aldrig svigter mig, du har det hele."

Castor's far er den flotte, svenske Chase (multichampion Ohgami Loves Breaking News) og Castor's farfar er den smukke Cubo (International champion Myollnir Kyala). Men både i Castor's og Xola's stamtavle ligger der nogle flotte, spændende hunde, som vi tror på stadig har en finger med i spillet i afkommet af i dag.

Castor er 1/8-del russisk. De andre 7/8-dele er hovedsageligt svenske, finske, hollandske, sydafrikanske og australske Ridgebacks, men også en del andre lande er repræsenteret - en yderst spændende stamtavle.

Vi tror på at Castor og Xola vil give os nogle sunde og raske hvalpe med et super godt temperament, og at de vil være racetypiske og tro mod den afrikanske type. Vi tror også på, at de vil være harmoniske, velbalancerede og hvile godt i sig selv.

Lidt udstillings-nørderi!
Castor er ikke kun en super familiehund. Han er også en fantastisk flot racerepræsentant.

Julie og jeg har fulgt Castor siden Caroline stillede ham i babyklasse første gang. Det er gået rigtig godt og vi synes han har fortjent så meget de flotte placeringer han har opnået.

Kigger man på hans udstillingshistorik, så er den rigtig flot. Han har næsten altid stået blandt de top 4 bedste hanner, og er netop blevet BIR (igen igen) (Bedst i Racen) på vores klubudstilling i Strib.

Om Xola:

Den 27. december 2014 fødte vores avlstæve, Fika, sit tredje og sidste kuld - det blev til 11 dejlige hvalpe. Kuldet fik navnet Kougar, og blev registret i Kennel Ni'Akoya's navn, da Julie var blevet medejer af denne kennel på det tidspunkt.

På grund af særlige omstændigheder trådte Julie ud af ejerskabet i begyndelsen af 2016, og kort tid efter inviterede jeg Julie til at blive medejer af Kennel Hazinas. Vi var nemlig enige om, at vi havde haft et super godt samarbejde med Fika's tidligere to kuld, og supplerede hinanden godt med vores viden. Julie sagde heldigvis ja, og da al info og fotos af Kougar kuldet samtidigt var blevet slettet på Kennel Ni'Akoya's hjemmeside og hvalpene og deres ejere således ikke længere havde noget kennel-tilhørsforhold , flyttede vi dem over til Kennel Hazinas, og de får nu de samme goder som Fikas andre to kuld.

Vi synes Xola er super smuk - hun minder os meget om mormor "Zibu" da hun var ung (Hazinas 2nd Izibu).

Xola er glad for at arbejde. Hun er en aktiv, opmærksom pige som elsker børn, og hun møder andre hunde med stor glæde. Hun bor sammen med sin kuldbror, "Kiburi", og de har så meget sjov sammen.

Du kan læse meget mere og Xola og se flere fotos på hendes egen side.Castor:

 

 

Xola:

 
Kennel Hazinas - Opdræt med omtanke!  
Copyright 2019 Kennel Hazinas. All rights reserved.