Hazina's 1st Hadhari
24. april 2006

Tilbage
Hadhari
Forsigtig (Swahili)

Klik på et billede ...
Hadhari, som ind imellem bliver kaldt Hari, bor i Roskilde sammen med sin mor og far og 2 børn, Clotilde og Elliot. Hadhari er med sin mor på arbejde hver dag, og her hjælper han hende med at passe butikken - og spise medarbejdernes medbragte frokost - eller i hvert fald de smagsprøver, som de altid giver ham!

Hadhari elsker at lege med sin kuldbror, Ulli, som også bor i Roskilde. De har holdt Skt. Hans aften og Nytårsaften sammen - og en masse andre hyggestunder, for deres familier kender hinanden rigtig godt. Men det skal også lige nævnes, at Hadhari eeeelsker tæver. De er - åhhh - så dejlige, synes han.

Hadhari bliver udstillet ind imellem, og det går rigtig godt. Han blev Dansk Champion i 2004 til stor glæde for hans familie - og opdrættermor!!

Nogle gange, når han er på udstilling, så deltager han også i klassen "Barn & Hund" sammen med storesøster Clotilde, som dygtigt viser ham frem. Hun er blevet rigtig god til det efterhånden, selv om Hadhari er en stor hund at styre. Men først og fremmest er Hadhari en familiehund ... det har første prioritet!

Hadhari's far siger altid, at hans navn passer godt til ham, for han er nemlig forsigtig. Og når man nu er en storvildt-jagthund, så er det jo netop vigtigt, at man lige undersøger situationen inden man handler, for hvis det er en løve man skal holde i skakt til jægeren kommer, så kan en enkel lille fejlbedømelse jo komme til at koste én dyrt!

Hadhari er en flot Ridgeback-han, med et utrolig smukt hoved, et skønt udtryk og et vidunderligt temperament. Han er lydig og dygtig til at passe på sin familie.