Hazina's første kuld - født den 22. marts 2001
Opdateret 6. april 2015

Temperament - en vigtig ting

Tiwa fødte sin første hvalp torsdag morgen kl. 06:30. Efter den tredie hvalp kom Tiwa's opdrætter på besøg til stor glæde for Tiwa. Han nåede at se den fjerde hvalp blive født, inden han skulle afsted igen.

Vi var meget spændte på, hvordan det ville gå mellem Suki, vores - på det tidspunkt - næsten 10 år gamle tæve og Tiwa. Men ingen grund til bekymring. Tiwa var kun lige i starten opmærksom på, hvor Suki befandt sig i forhold til hvalpene. Og Suki er en fornuftig ældre dame - hun ved, at man ikke skal trænge sig på.

Da vi havde hvalpene ude i haven for første gang, lagde både Tiwa og Suki op til leg med dem. Det var et herligt syn.

 

Vi har konstant - i hele perioden - haft folk på besøg. Familie, venner, hvalpekøbere og hvalpeinteresserede. Og Tiwa har stolt vist sine hvalpe frem. De er blevet klappet og kælet, har siddet i skød og er blevet båret rundt på, mens Tiwa kækt fulgte dem med blikket. Og alle, både kendte som fremmede, har fået masser af nysser, for Tiwa elsker mennesker - især børn. Børn har jo også en god nyssehøjde!

Flere af de hvalpeinteresserede var ret overrasket over, at de fik lov til at kæle og pylre med hvalpene, mens Tiwa blot kiggede på eller gik ud og lagde sig i sin sækkeseng, for at snuppe en lur - når nu der var aflastning!

Vi fik mentaltestet Tiwa's hvalpe da de var ca. 7½ uge gammel, så vi kunne guide vores hvalpekøbere bedre. Resultatet var yderst tilfredsstillende - de var allesammen rigtig gode familiehunde.

Alle os dejlige hvalpe


Vores mor Vores far