Suki of Brightwell Court 
Opdateret 13. maj 2004

SUKI IN MEMORIAM


Skue i Marbella, Spanien - RSPCA (The Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals):
Best In Show 2


Se flere fotos af Suki her


Den 27. februar 2004 måtte vi med stor sorg sige farvel til vores dejlige familiehund, Suki.

Suki blev næsten 13 år. Bortset fra lidt slidgigt i forbenene, havde Suki et godt helbred og var glad og tilfreds ... og temmelig mobil for sin alder, selv om hun brækkede sit ene bagben som 11-årig.

Suki var altid meget humoristisk. Et glimt i øjet kunne man fange i de fleste situationer. Hun var meget legesyg og det bedste hun vidste - også den sidste tid - var at lege "mus": Ind med hånden under dynen eller tæppet, og kradse lidt. Og så prøvede Suki på at kanøfle musen! Men samtidig var Suki også meget kælen. Hun vendte rumpen til alle der kom på besøg - men ikke for at være fræk, kun for at blive nusset.

Suki har altid været lidt af en bøllebob. Og desværre også lidt af en klodsmajor. Hun var vist lidt større end hun selv troede, og fejlbedømte ofte, så hun slog poten mod stenkanter eller nåede ikke at stoppe inden en skrænt. Og var der en fordybning på hendes vej, så var det 100% sikkert, at Suki trådte ned i den og snublede.

Suki kunne især godt li' hanhunde i alle aldre - de var bare så dejlige at lege med. Det var lige før Tiwas første "mand", Ajabu, var mere interesseret i Suki end i Tiwa, da han nogle uger efter fødslen af hans hvalpe her hos Hazina's kom på besøg. Men Suki brugte også alle kræfter på at charmere ham.

Suki gik til hundetræning med sin mor og far hos hundetræner og adfærdsspecialist David Klein, da familien boede i Sydspanien. Hun blev tit brugt som model for at vise øvelser for de nyankomne, og hun var rigtig dygtig. Noget der kunne imponere var, når David satte 15 spande på hovedet på en lang række, og så blev Suki's fars tegnebog lagt under én af dem, uden at Suki så det. Så kom Suki ind og snusede til spandene én efter én, og når hun kom til den med fars tegnebog, så væltede hun spanden om på siden med sin pote og kikkede op på sin far med hovedet på skrå og en masse rynker i panden - til stor morskab for alle de omkringstående.

Suki var utrolig køn som ung, med et flot udtryk og sort "eyeliner" rundt om øjnene. Den sidste tid blev hun dog mere og mere lys, som tiden gik - men hun var stadig lige så dejlig som altid.

Vi savner Suki meget, og vil aldrig nogensinde glemme hende!

Læs også om Tiwa
 
Læs også om Zibu
 
Ridgebackens historie
 
Se nyhedssiden