Hazina's 1st Mhiko
1. juni 2003

Tilbage
Mhiko
Et løfte (Shona)

Klik på et billede ...
Mhiko, bor sammen med sin mor og far i Nordsjælland. Mhiko er rigtig godt forkælet - men det synes han er helt ok. Han elsker at ligge og slange sig i en solstråle, men han kan også vældig godt li' fart over feltet. Især når han leger med sin kammerat, Thjalfe.

Mhiko og Thjalfe er bedste venner og de hygger sig rigtig meget på de lange gåture sammen med deres 2-benede mødre - som i øvrigt er søstre!

Mhiko's mor er hundetræner i den lokale hundeklub. Og Mhiko er også en veltrænet Ridgeback. Det sidste resultat på lydighedsfronten er, at Mhiko har bestået den uofficielle LP II prøve og rygterne siger, at det ikke varer så længe, før end han skal prøve at bestå de officielle LP-prøver I og II. Så det bliver rigtig spændende.

Mhiko er også blevet udstillet nogle gange. Og det er gået godt, især som hvalp, hvor han placerede sig flot. Men Mhiko er først og fremmest en familiehund og en brugshund. Det med udstilling er han ikke så interesseret i. Han behøver ikke vinde præmier, for han ved jo godt, at han er jordens dejligste hund!

Mhiko er en dejlig og kærlig Ridgeback-han med et pragtfuldt hanhundehoved og et skønt udtryk. Han er flot og stolt ..... og mors lille kælebasse!