Hazina's 1st Uheri - "Ulli"
1. juni 2003

Tilbage
Uheri
Lykke; held (Swahili)

Klik på et billede ...
Uheri, som også blivet kaldet Ulli, bor i Roskilde sammen med sin mor og far og 2 børn, Cecilie og Christian. Christian var ikke særlig stor, da de fik Ulli, og han var lidt bange for den store hvalp, men meget hurtigt blev de bedste venner og Christian ligger nu ofte og hygger sig sammen med Ulli i sækkesengen, ligesom storesøster Cecilie.

Ulli er nysgerrig, venlig, rolig og meget glad for sin familie, og i en alder af 2 år, en stor han på godt 40 kg. Ulli's rolige og venligt interesserede væsen gør ham nem at have med alle steder hen - på trods af sin størrelse. Har han sit tæppe med, eller får han "anvist" en plads han skal være på, ja så er det dér han er at finde, evt. med et par børn liggende ved siden af sig. Han finder sig tålmodigt i at blive "ligget" på, mens han får sig en lille lur.

En god dag for Ulli er en lang tur langs fjorden eller i parken, en pind at springe efter og tygge i, og så en lang lur foran brændeovnen. Det er ikke for ingenting, at familien kalder ham "Uheri Hyggehund".

Ulli leger meget ofte med sin kuldbror, Hadhari. Det elsker han. De har det rigtig dejligt og skønt sammen, de to brødre.

Ulli er blevet udstillet en lille smule, især da han var hvalp og unghund. Og her klarede han sig rigtig fint. Han er et par enkelte gange blevet udstillet i "Barn & Hund" klassen, ligesom sin bror Hadhari. Det er Cecilie, som er rigtig dygtig til at vise den store flotte hanhund frem i ringen. Men som sin bror Hadhari, er Ulli først og fremmest en familiehund ... og det er der ingen i familien der glemmer ... heller ikke Ulli selv!

Ulli er en flot, stolt Ridgeback-han, med et smukt hoved og dejligt udstryk. Hans mor har interesse for at gå til hundetræning, og det har båret frugt, for Ulli er rigtig god til at lystre.