Hazina's 1st Malidadi
1. juni 2003

Tilbage
Malidadi
Elegant (Swahili)

Klik på et billede ...
Malidadi, som til daglig hedder Boogie, bor i Storkøbenhavn sammen med sin mor og far og dværgpincheren Disco. Boogie har en dejlig stor have, hvor ræven nogen gange lurer, og Boogie ved at hun skal jage den væk, for hun skal passe godt på sin familie og deres hus og have.

Da Boogie var mindre, var hun den eneste 4-benede i familien. Men selv om Boogie har selskab af sin mor hver dag pga. studier, blev det alligevel besluttet, at Boogie skulle have selskab. Så da Boogie var 1 år og 4 mdr gammel, kom Disco til. Selv om der er MEGET stor forskel på Boogie og Disco rent størrelsesmæssigt, så har Boogie fra starten vidst, at hun skulle lege forsigtigt med sin lille følgesvend.

Boogie er en dejlig, stabil og meget elskelig Ridgeback-tæve. Hun er meget veltrænet, løber ikke langt væk fra sin mor og far på deres gåture, og hun nyder rigtig meget af Disco's selskab. Men også mors og fars lille nevø, er en god ven og legekammeret. Og Boogie leger forsigtigt med sin lille ven, så han ikke vælter, for hun ved godt at hun er meget stærk!