Hazina's 2nd Funa - "Montie"
1. juni 2003

Tilbage
Funa
Meget ønsket (Zulu)

Klik på et billede ...
Funa, som bliver kaldet Montie til daglig, bor sammen med sin mor og far i Storkøbenhavn.

Montie's mor synes, at han er den mest nysgerrige hund hun nogensinde har oplevet. Går der én i en have og pusler, er Montie lige ved at strække hovedet af led ind gennem hækken, for at se hvad der sker. Og ser han nogen i en indkørsel, der står og snakker eller roder med et eller andet, så sætter han sig godt til rette, og vil helst blive siddende til de er færdige med hvad de nu er igang med. Men dér må Montie's mor så lige gribe ind og kommandere ham videre, ellers kan en gåtur vare timevis.

Montie's mor og far er MEGET glade for Montie og forkæler ham meget. Og de er overbeviste om, at Montie er rigtig glad for dem og ikke kunne tænke sig noget andet liv.

Og Montie selv fortæller i et nytårsbrev til sin hundemor,Tiwa:
"Min menneske-mor og -far er rigtig dejlige og søde. Men der er lige et par småting jeg arbejder på at få ændret. Nemlig, hvor tit og hvor meget jeg skal have at spise, hvor tit jeg skal have ekstra guffer, hvilke møbler i stuen mine mennesker må opholde sig i og hvilke der er mine, og så har jeg tænkt mig at indføre mindst 1 times kløen på maven og nummeren hver dag, så det håber jeg på at få gennemført i det nye år."
Og det er jo så spændende om Montie lykkes med det!

Montie er en flot Ridgeback-han, med et pragtfuldt hoved og et dejligt udtryk. Han bliver udstillet, og har fået gode resultater, noget som hans menneskeforældre kan være meget stolte af!