Hazina's 1st Tamanika
1. juni 2003

Tilbage
Tamanika
At være ønsket (Swahili)

Klik på et billede ...
Tamanika, som til dagligt hedder Simba, bor sammen med sin familie på en dejlig gård med en stor have omkranset af store kornmarker.

Det var børnene i familien, Sebastian, Sascha og Stefan, der bestemte, at hun skulle hedde Simba, for de havde nemlig set Disney's Løvekongen og synes den var rigtig spændende. Og når man nu er en "løvehund", ja så er det jo et meget passende navn (selv om man er en tæve!). Simba har det rigtig dejligt sammen med sin familie. Og med tre børn i familien, så er der gang i den hele tiden. Det elsker Simba.

Der er også to katte i Simbas familie, Snuske og Pjuske. Ind i mellem bærer Simba rundt på dem - i nakkeskindet. Men naboens katte, de må ikke være der. Så dem jager Simba ud igen.

Simba har turbo vandskræk, og går i hvert fald ikke ud i regnen, selv om hun er tæmmelig trængende. Så laver hun hellere over i stalden.

Simba elsker at sove i sofaen, når alle er gået i seng. Men om morgenen, når hun hører de første trin på trappen, så er hun allerede sprunget ned, for hun ved godt, at hun ikke må.

Når Simba er med sin familie i frankrig hos mormor og morfar, og alle skal på stranden, bliver morfar hjemme med Simba, for han bryder sig ikke om at ligge på stranden. De er rigtig gode venner, Simba og morfar. Men Simba elsker også mormor. Og derhjemme har Simba 2 rigtig gode legekammerater, en Bernasennen tæve og en Golden Retriver hanhund.

Simba er en dejlig, glad Ridgebacktæve, med masser af energi. Hun elsker alle og alle elsker Simba - man kan simpelthen ikke lade vær!