Alle vores hvalpe bliver mentaltestet!

 

Hos Hazinas bliver alle hvalpe mentaltestet af Danmarks førende adfærdsspecialister. Det er et meget vigtigt led i vores procedure med, at finde de rigtige familier til vores hvalpe.

Vi kan således vejlede vores hvalpekøbere på bedste vis, med at finde den rigtige hvalp. Og det er skønt at vide, at en mentaltest kan forhindre, at en hvalp "kommer i de forkerte hænder".

Vi kan stærkt anbefale alle hvalpekøbere at købe deres hvalp hos en opdrætter, der får deres hvalpe mentaltestet. Når man køber en hvalp, går man ind i et langtidsprojekt. En Ridgeback lever normalt 10-12 år - og det skal jo helst være gode år, alle sammen.

5th


Hazinas første kuld
blev testet af adfærdsspecialist og alternativ behandler, dyrlæge Bente Iversen. Bente leder BIO-klinikken og holder kurser og foredrag samt har medvirket i div. tv-udsendelser. Det var dejligt at få at vide af Bente, at alle hvalpene ville blive rigtig gode familiehunde.

Hazinas andet kuld blev testet af adfærdsspecialist Anette Røpke, leder af Den Holistiske Adfærdsskole. Anette, som er kendt fra TV2, bruger ikke blot den normale hvalpetest, som er godkendt af Dansk Kennel Klub. Hun tester samtidigt holistisk og med kinesiologi. Det var utrolig spændende at have besøg af Anette og se hende "in action". Anette var godt tilfreds med kuldet, og hun vurderede alle til at blive dejlige familiehunde.

Hazinas tredie kuld blev testet af Julian og Michela, uddannet af Anette Røpke. Igen var det en utrolig spændende dag, selv om jeg kendte proceduren. Der var lige én forsigtig lille hvalp, men jeg fik at vide, at det kunne være fordi den lå og sov, da vi tog den ud til testen. Der har da heller ingen problemer været senere. Så det var jo dejligt. Og ellers gode temperamenter, harmoniske og nysgerrige. Hvalpetesten er virkelig et dejligt redskab at have med sig, når opdrætteren skal vejlede de nye familier om træning, socialisering, aktivering m.m. af deres lille nye hvalp.

Hazinas fjerde kuld blev testet af hvalpetester Janne Kronstam, uddannet af dyrlæge Bente Iversen. Igen var det en utrolig spændende dag, selv om jeg kendte proceduren. Og igen ingen problemer i sigte - hvalpene så meget lovende ud. Det er en god idé med at lade hvalpene testes, for nogle gange kan der være meget små forskelle, som opdrætteren måske ikke lige kan gennemskue.

Hazinas femte kuld blev testet af Mia Trier-Knudsen (Nordhund), uddannet af Irene Jarnved. Hvalpene var yderst velbalancerede og harmoniske. Så dejligt at høre. Udover sine instruktør- og adfærdsuddannelse blev Mia i juni 2010 en del af Dansk Kennel Klubs adfærdskonsulentstab, og i efteråret 2010 har hun opstartet klikkerinstruktøruddannelsen. Mia tilbyder en masse spændende ting for dig og din hund - læs mere på Mias hjemmeside.